Image
Huis aan het Water is een uniek huis waar kankerpatiënten en hun naasten een rustplek vinden. Geweldig toch? Daarom zet ik me graag in voor dit bijzondere initiatief in Volendam.

Met 9 andere Volendamse ondernemers bellen we op vrijdag 13 april van 14-18 uur onze klanten. Bij elkaar willen we minimaal € 50.000 voor Huis aan het Water ophalen. Daar gaan we voor! Mag ik u ook bellen?

Ja, bel mij Tom

Ik doe mee aan de inzamelactie voor Het Huis Aan Het Water. Op 13 april mag Tom mij bellen om mijn donatie rond te maken.

Minimaal € 5.000!

Lukt het om minstens € 5.000 voor Huis aan het Water op te halen? Dat is de uitdaging die ik aanga.

Fiscaal aftrekbaar
Als fiscalist mag ik u natuurlijk niet vergeten te vertellen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Fundraiser 2018
Het liefst worden wij als Kantoor Hein Koning Fundraiser 2018. Want dan halen wij voor het Huis aan het Water niet alleen het meeste geld op, we mogen ook nog met 12 van onze eigen donateurs op een Volendammer botter (met bemanning) een middag varen op de Gouwzee.

Image

Geef aan het Huis aan het Water. Geef aan kwaliteit van leven met en na kanker


Het Huis aan het Water is een unieke plek waar mensen met kanker en hun naasten de mogelijkheid krijgen om te leren leven vanuit een veranderd perspectief. Niet de ziekte staat centraal maar de kwaliteit van leven. Het Huis aan het Water kan alleen bestaan dankzij gulle sponsors en giften. Jaarlijks is er € 150.000 nodig voor talloze activiteiten. Iedere week bezoeken 130 cliënten het huis, gemiddeld 8 maanden lang.